Ontwerpen, bouwen en beheren

Met onze diensten verbeteren we uw samenwerkingen en verhogen we de kwaliteit van uw product.
Offerte aanvragen!

Tarieven

Een van de voordelen bij 3Dbouwer is dat u van te voren weet wat de kosten zijn. Hierdoor heeft u de zekerheid wat het uiteindelijk gaat kosten en hoeveel tijd het kost. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Alle onderstaande prijzen zijn excl. BTW.

Visualisaties

Interieur visualisatie

Bij een interieur visualisatie geven we een impressie weer van een bepaalde ruimte van uw woningbouw of utiliteitsbouwproject. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit en de detaillering van het eindproduct.

Exterieur visualisatie

Bij een exterieur visualisatie geven we een impressie weer hoe het woningbouw of utiliteitsbouwproject er uit komt te zien in de bestaande situatie. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit en de detaillering van het eindproduct.

Vogelvlucht visualisatie

Bij een vogelvlucht visualisatie geven we een impressie weer hoe het woningbouw of utiliteitsbouwproject in relatie staat met zijn omgeving. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit en de detaillering van het eindproduct

Plattegronden

2D funda plattegrond

Met een 2D funda plattegrond maken we in floorplanner een duidelijke visualisatie van uw woning. Floorplanner is geschikt om geïntegreerd te worden in funda. Hiermee komt uw woning hoger te staan bij funda en verhoogt u de kans om uw woning snel te verkopen.

3D funda plattegrond

Met een 3D funda plattegrond voegt u een extra kwaliteit toe aan uw funda advertentie. Hierbij maakt u het potentiële kopers makkelijker om de kwaliet en potentie van uw woning te zien. Ze zicht direct voorstellen hoe men de woning moet indelingen en hoe de ruimtes benut kunnen worden.

2D redering plattegrond

Voor verkoopbrochures maken we professionele plattegronden waarbij we in detail het woningbouw of utiliteitsbouwproject kunnen weergeven. Hierbij werken we elk object en meubel in preciesie uit in hoge kwaliteit. Uitermate geschikt dus voor uw ontwikkelingsproject.

3D redering plattegrond

Met een professionele 3D plattegrond tilt u uw woningbouw of utiliteitsbouwproject naar een nieuw niveau. Wij brengen meer inzicht in ruimtes en indeling waarbij we ook het interieur weergeven met o.a. meubelen, keuken, planten en afwerkingen. Perfect voor de marketing en presentatie van uw project.

Animaties

360° animatie

Met een 360° Animatie geven we een ruimte in 360° weer van uw project. Heel handig als u een bepaalde ruimte meer aandacht wilt geven in een project. U krijgt een Adobe Flash player bestand aangeleverd die u makkelijk op uw website kan plaatsen.

3D animatie

Met een 3D animatie maken we een filmpje door één of meerdere ruimtes door uw woningbouw of utiliteitsbouwporject. We kunnen hierbij het project in detail uitwerken en photorealistisch na maken. We leveren dit filmpje aan via Youtube of via een Adobe Flash player bestand die u gemakkelijk op uw website kan plaatsen.

Virtual reality

Met Virtual reality laten we uw woningbouw of utiliteitsbouwproject leven. Hierbij kunt u zelf door het gehele gebouw lopen in 3D op een computerscherm of via een zogenaamde VR-bril. U krijgt een Adobe Flash player bestand aangeleverd die u makkelijk op uw website kan plaatsen of een bestand die samenwerkt met de VR-bril.

Wij staan altijd voor u klaar

3Dbouwer.nl

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@revitbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service