Werkzaamheden

Visualisaties

Bij 3Dbouwer.nl maken we verschillende visualisaties en animaties ter promotie van uw bouwproject. Zo werken wij verschillende ideën uit van onze klanten voor een project pagina of een verkoopbrochure.

Voor deze projecten maken wij verschillende visualisaties. Hierbij moet u denken aan compleet ingerichte interieur visualisaties, maar ook exterieurvisualisaties waarbij we de nadruk lagen op de relatie van het bouwwerk met de omgeving.
Lees meer

Plattegronden

Voor verschillende bouwprojecten in Nederland maken wij plattegronden voor onder andere websites voor ontwikkelaars, verkoopbrochures maar ook websites zoals Funda.

We maken voor uw bouwproject een 2D plattegrond of 3D plattegrond waarbij uw zelf kunt kiezen of u de woning of appartement gemeubuleerd wilt hebben of zonder meubels. Samen kijken we naar de opties en adviseren we u wat de beste opties zijn en hoe u uw project het beste kan belichten.
Lees meer

Animaties

Bent u toch op zoek om uw bouwproject anders te promoten dan gewoonlijk? Dan bent u bij 3Dbouwer.nl aan het goede adres. Wij bieden verschillende animaties aan voor uw woning, van 3D film door uw project tot aan een virtual reality model die u op uw website kunt plaatsen.

Hier naast kunt u één van onze virtual reality modellen zien waarbij u virtueel door uw bouwproject heen kan lopen. Hierbij kunt u het zo gek maken als u wilt. Van een simpele ingerichte woning die alle aspecten van de woning weergeeft, tot aan het project in een complete omgeving plaatsen waarbij vooral de nadruk ligt op de relatie met de buurt en de omgeving.
Lees meer

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

3Dbouwer.nl

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@revitbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service