Plattegronden

2D plattegronden

Voor verkoopbrochures maken we professionele plattegronden waarbij we in detail het woningbouw of utiliteitsbouwproject kunnen weergeven. Hierbij werken we elk object en meubel in preciesie uit in hoge kwaliteit. Uitermate geschikt dus voor uw ontwikkelingsproject.

Tevens ontwerpen we ook 2D funda plattegronden, deze maken we in floorplanner een duidelijke visualisatie van uw woning. Floorplanner is geschikt om geïntegreerd te worden in funda. Hiermee komt uw woning hoger te staan bij funda en verhoogt u de kans om uw woning snel te verkopen.

Lees meer

3D plattegronden

Met een professionele 3D plattegrond tilt u uw woningbouw of utiliteitsbouwproject naar een nieuw niveau. Wij brengen meer inzicht in ruimtes en indeling waarbij we ook het interieur weergeven met o.a. meubelen, keuken, planten en afwerkingen. Perfect voor de marketing en presentatie van uw project.

Ook hierbij ontwikkelen we 3D funda plattegronden, hiermee voegt u een extra kwaliteit toe aan uw funda advertentie. Hierbij maakt u het potentiële kopers makkelijker om de kwaliet en potentie van uw woning te zien. Ze zicht direct voorstellen hoe men de woning moet indelingen en hoe de ruimtes benut kunnen worden.
Lees meer

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

3Dbouwer.nl

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@revitbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service