Animaties

360° animatie

Wij bieden voor architecten en architectenbureau's een uitzonderlijke service aan. Hierbij helpen we u als klant in eerste instantie het realiseren van een BIM model en is het mogelijk om in één oogopslag te zien hoe het project uit de verf komt, zowel op architectonisch als op technisch vlak.

Samen met de architect zorgen we er voor dat er sneller en beter ontworpen kan worden. Vooral in het begin stadium van een project geven wij al duidelijk weer welke en waar de knelpunten liggen. Dit kan dus in een schetsontwerp al mee genomen worden en dus een beter ontwerp realiseren.
Lees meer

3D animatie

Veel al werken we met constructeurs om in een bestaand model te adviseren over bepaalde contructies. Daarnaast modelleren we de ontworpen constructie in het model en toetsen dit samen de constructeur in het Revit model. Hierdoor kan de constructeur zien waar welke lasten komen te liggen in 3D.

Met BIM kan een constructeur al snel in proces advies geven over bepaalde oplossingen. Door middel van het model kan men integraal zien welke oplossingen er voor de hand liggen. Hierdoor is de communicatie duidelijk en verkort het de algemene doorlooptijd van een project.
Lees meer

Virtual reality

Installateurs voor zowel elektra als werktuigbouwkundige installaties gebruiken veel al BIM en Revit om de wat gecompliceerdere ontwerpen uit te werken en een betere communicatie te creëren met de werknemers op locatie. Echter kunnen we kleine en simpele projecten ook prima rendabel uitwerken met BIM en Revit.

Door dat we met BIM in 3D leidingen, kanalen en kabels kunnen tekenen ontstaat er veel beter ontwerp dan als men in 2D zou tekenen. Hierdoor zorgen we over het gehele proces een beter, sneller en goedkoper ontwerp.

Lees meer

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

3Dbouwer.nl

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@revitbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service