Virtual reality
Met Virtual reality laten we uw woningbouw of utiliteitsbouwproject leven. Hierbij kunt u zelf door het gehele gebouw lopen in 3D op een computerscherm of via een zogenaamde VR-bril. U krijgt een Adobe Flash player bestand aangeleverd die u makkelijk op uw website kan plaatsen of een bestand die samenwerkt met de VR-bril.

Samen met u zetten we uw project in Revit of Sketch-up, vervolgens zetten we dit model in een zogenaamde game engine. Hier kunnen we werkelijk alles in ontwerpen, animeren en visualiseren.

Loop digitaal door uw virtuele maquette

Het is al mogelijk om door de woning heen te lopen voor dat aan het bouowproject ook maar één steen gemetseld is. Dit doen we met een zogenaamde virutal reality model. Hiermee kunt u potentiële kopers al de beleving geven als of ze al echt door de woning heen lopen. Hiermee creëer je met de nieuwste technologieën de uniekste interactie.

Er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar binnen deze technologie. Zo kunnen we er voor zorgen dat er verschillende weersinvloeden beschikbaar zijn, van een zonnige zomerdag tot aan een knusse winteravond. We bieden hiermee ook aan om op een nieuw niveau interactie aan te bieden, van het openen van kastdeuren tot een rondridje in de wijk, of een kijkje in het park. Kort om, deze viruele maquette zorgt voor een totaal nieuwe beleving in de bouwwereld.
Tarieven!

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

3Dbouwer.nl

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@revitbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service