360° animatie

Met een 360° Animatie geven we een ruimte in 360° weer van uw project. Heel handig als u een bepaalde ruimte meer aandacht wilt geven in uw bouwproject. Het is een stap vooruit van de gebruikelijke render visualisatie en het zorgt er voor dat uw ruimte en project optimaal uitgelicht worden.

Samen met u ontwikkelen we uw woningbouwproject in een van de bekende softwarepaketten, bijvoorbeeld Revit of Sketch Up. Vervolgens zetten we dit om in een 360° Animatie. Hier uit krijgt u een bestand dat u universeel kan gebruiken op tablet, telefoon, computer en website.

Breng elk detail van uw bouwproject in beeld!

Samen met u kijken we naar welke details uw project het best kunnen belichten. Zo kunt u er voor kiezen om het uitzicht van uw project extra te accentueren. Maar ook intern accenten te leggen op het interieur met bepaalde accessoires en design meubelen.

Vervolgens kunt u zelf kiezen in welke setting u de kamer(s) wilt hebben. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het geheel in een avondsfeer te presenteren. Hiermee zorgen we er voor dat de 360° animatie van uw woningbouw project in perfectie uitgevoerd wordt.
Tarieven!

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

3Dbouwer.nl

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@revitbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service