Visualisaties

Interieur visualisaties

Wilt u graag uw interieur in een beter daglicht zetten en alle mogelijkheden van uw woning visualiseren, dan kunt u er voor kiezen om door ons een interieur visualisatie te laten maken. We maken van uw bestaande woning of een nog te bouwen woning een compleet nieuwe beleving zodat de eventuele koper zich beter kan in leven in uw woning.
Lees meer

Exterieur visualisaties

Een exterieur visualisatie kan een groot voordeel opleveren bij de verkoop van uw woning, het zorgt er voor dat we de nieuwe situatie zo goed mogelijk kunnen visualiseren waarbij de potentiële koper zich beter kan inleven in het bouwwerk.

Hierbij werken we niet alleen uw woning tot in perfectie uit, maar ook de omgeving van uw woning. Hierbij krijgt de potentiële koper de beste indruk en kunnen we u garanderen dat dit resulteert in een snellere verkoop.
Lees meer

Vogelvlucht

Bij een vogelvlucht visualisatie geven we een impressie weer hoe het woningbouw of utiliteitsbouwproject in relatie staat met zijn omgeving. U ziet hier vanuit een vogelvlucht uw bouwproject waarbij u bij indruk krijgt van het te bouwen project en hoe deze in de omgeving past. We werken de impressies in verschillende vormen uit, hierbij kunt u er voor kiezen om de omgeving gedetailleerd uit te voeren of juist abstract.
Lees meer

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

3Dbouwer.nl

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@revitbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service